ΝΕΑ

01/11/2013
ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα

Πρωτοποριακή κοινωνική δράση «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα» του Δήμου Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου υλοποιεί την πρωτοποριακή κοινωνική δράση «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα», η οποία απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ, προερχόμενους από άπορες, πολύτεκνες,  μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.  

Η συγκεκριμένη καινοτόμος δράση έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες διαβίωσης των φοιτητών του Περιστερίου, όλο το ακαδημαϊκό έτος.

Σε μηνιαία βάση, προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως λάδι, μακαρόνια, χυμοί φρούτων, αλλαντικά, γάλα, κονσέρβες, δημητριακά, όσπρια κ.α. φτάνουν στην πόλη που ζουν οι φοιτητές χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Στην εποχή της ανέχειας και της οικονομικής λιτότητας, για όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους, ο Δήμος Περιστερίου παρεμβαίνει αποφασιστικά ώστε κανένας φοιτητής να μην στερηθεί τα είδη πρώτης ανάγκης, υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων στην μόρφωση.

Με τη γενναιόδωρη βοήθεια των επιχειρήσεων που έγιναν χορηγοί της δράσης και την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών, ο Δήμος κατάφερε να υλοποιήσει το εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο, με την πεποίθηση ότι όλοι οι Περιστεριώτες και οι Περιστεριώτισσες θα καμαρώνουν για την δράση «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ καλύτερη Ελλάδα».