ΝΕΑ

04/12/2015
Συνάντηση του Α. Παχατουρίδη και Π. Κουρουμπλή
Συνάντηση εργασίας μίας ώρας είχε ο Δήμαρχος Περιστερίου &  Πρόεδρος των Δήμων της Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) Ανδρέας Παχατουρίδης, με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου  2015 στο Υπουργείο. 
Στη διάρκεια της συνεργασίας, οι κ.κ. Παχατουρίδης και Κουρουμπλής αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικότερα για τα προβλήματα των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. 
Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα, ανέπτυξαν θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπήρξε σύμπνοια απόψεων στα σημαντικότερα θέματα.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που χτυπήθηκε περισσότερο την τελευταία πενταετία και υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών. 
Ο Υπουργός χαρακτήρισε τη συζήτηση εξαιρετικά χρήσιμη και ουσιαστική και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία που του δοθεί το Δήμο Περιστερίου, που τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα με έναν άξιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου.