ΝΕΑ

02/12/2013
Συγκέντρωση τροφίμων

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και προσφοράς οι Περιστεριώτες

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των πολιτών στην μεγάλη εκστρατεία του Δήμου Περιστερίου για την συγκέντρωση τροφίμων και την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης.

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις δεν μπορούσαν να συγκριθούν με την μεγαλοσύνη και την γενναιοδωρία των Περιστεριωτών, οι οποίοι μετέτρεψαν την 30η Νοέμβρη 2013 σε ημέρα αγάπης και προσφοράς. Η συνεργασία των εθελοντικών και κοινωνικών φορέων της πόλης ήταν πολύτιμη.

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην διάρκεια της συγκέντρωσης τροφίμων, που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερα σημεία «σταθμούς» (Δημαρχιακό Μέγαρο, ΚΑΠΗ Αγ. Ιεροθέου, ΚΑΠΗ Ανθούπολης, Λόφος Αξιωματικών). Ακόμα κι εκείνοι οι Περιστεριώτες που δεν συνέβαλαν από το περίσσευμα αλλά από το υστέρημα τους, προσέφεραν ότι μπορούσαν και είναι αυτές οι προσφορές η μεγαλύτερη και καλύτερη απόδειξη ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Υπερήφανος για τους συμπολίτες του, δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, που έδωσαν το πιο λαμπρό παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθησίας και προσφοράς.

«Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση τροφίμων στην πόλη μας, γι’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Με την συμμετοχή και την γενναιοδωρία των Περιστεριωτών κάναμε πράξη το σύνθημα: Στα δύσκολα μόνος του κανείς!»,τόνισε ο κ. Παχατουρίδης και πρόσθεσε: «Οι Περιστεριώτες απέδειξαν στην πράξη ότι είναι άνθρωποι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της προσφοράς»!

Τα τρόφιμα θα καλύψουν τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις Άγιες ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά), στην διάρκεια των όποιων δεν πρέπει να είναι μόνος του, ΚΑΝΕΙΣ!