ΝΕΑ

10/12/2019
Έργα μικρών ζωγράφων φωτίζουν και ομορφαίνουν την πόλη του Περιστερίου
ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΟΤΕ)  

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει ότι με βάση τη δυσμενή πρόγνωση της ΕΜΥ ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για τους μικρούς ζωγράφους, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30.
Ήδη, η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης του Περιστερίου, έχει φωταγωγηθεί με τα έργα των μικρών ζωγράφων της πόλης. 
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά και στους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες. Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους, στα σχολεία τους.
Τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα "Χριστούγεννα των ονείρων 2019",  βραβεύτηκαν τα 51 καλύτερα και έως τις 6 Ιανουαρίου, θα κοσμούν την πλατεία. Η συμμετοχή των παιδιών άγγιξε τον αριθμό ρεκόρ των 8.509 στο σύνολό της, από τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης.
Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.