ΝΕΑ

11/09/2015
Ο Δήμος Περιστερίου κοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στη νέα σχολική χρονιά
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παραβρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό σχολείων της πόλης του Περιστερίου με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς. 
Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παχατουρίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Η καλή προοπτική, η ελπίδα και το καλύτερο Περιστέρι είναι οι μαθητές της πόλης μας! Η νεολαία της πόλης μας! Τους ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και καλές επιδόσεις".
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Τζένη Γαλάνη - Τζάτζου αρχικά παραβρέθηκαν στον αγιασμό του 35ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Τσαλαβούτα και εν συνεχεία του 12ου Γυμνασίου,  όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, δείχνοντας εμπράκτως ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται κοντά στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.   
Οι Διευθυντές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Νικόλαος Χριστάκης και του 12ου Γυμνασίου Ευγενία Ρούτουλα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το γεγονός ότι είναι δίπλα τους, στους αγώνες για τη διατήρηση των σχολείων, καθώς και για τις αναπλάσεις των σχολικών συγκροτημάτων. 
Από την πλευρά του, ο κ. Παχατουρίδης επισήμανε ότι ο Δήμος Περιστερίου είναι αρωγός στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών, που γίνεται κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα.