ΝΕΑ

03/08/2015
Συγχαρητήρια στην Υδατοσφαίριση του Γ.Σ. Περιστερίου για την άνοδο στην Α2 του Ελληνικού Πρωταθλήματος
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου, στις 30 Ιουλίου 2015 στο Δημαρχείο, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2 του Ελληνικού Πρωταθλήματος.
Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τη διοίκηση του ΓΣΠ και τους γονείς, για το γεγονός ότι τους έκαναν να νιώσουν περηφάνια, τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη την πόλη. Τους ευχήθηκε καλές διακοπές και καλή πρόοδο, ενώ οι άνθρωποι του ΓΣΠ υποσχέθηκαν μία ακόμα καλύτερη αγωνιστική συνέχεια.
Ο Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Σκαρπέλης πρόσφερε στον Δήμαρχο μία από τις αγωνιστικές μπάλες του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο τερματοφύλακας της κατηγορίας παίδων Ανδρέας Σιαμανδούρας του πρόσφερε ένα σετ αγωνιστικά σκουφάκια τερματοφυλάκων! 
Μαζί τους ήταν οι συμπαίκτες τους από την κατηγορία παίδων: Παναγιώτης Κυριαζόπουλος, Σπύρος Παπασπηλίου, Φίλιππος Περιστέρης, Στέφανος Φέγγος, Παναγιώτης Ρέππας.
Την μικρή αυτή αντιπροσωπεία παικτών συνόδευαν ο Υπεύθυνος Υγρού Στίβου Μπάμπης Καραθάνος και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος.