ΝΕΑ

25/06/2015
Μεγάλη Συναυλία Αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 8:30Μ.Μ. ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 
Μεγάλη Συναυλία Αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς
 
Ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Παχατουρίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη συναυλία Αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου, ώρα 8:30μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου με τη συμβολή της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας.
Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι: "Ανοίγουμε χέρια, καρδιές και αγκαλιές. Βγάζουμε προς τα έξω, όσα δυνατά και μοναδικά μας ενώνουν και μας κάνουν υπερήφανους, ως Έλληνες. Οι 8 Δήμοι της Δυτικής Αθήνας ΜΑΖΙ.  Τιμάμε την πατρίδα μας και ό,τι της ανήκει και το’ χει άδικα στερηθεί. Αμφισβητούμε, παλεύουμε, διεκδικούμε".
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδας για την ενεργή της συμμετοχή, που σκοπό έχει την συγκέντρωση φαρμάκων για τα κοινωνικά φαρμακεία των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. 
Τιμώμενο πρόσωπο της μεγάλης βραδιάς θα είναι ο καταξιωμένος σε παγκόσμιο επίπεδο Έλληνας Σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. 
Εκ μέρους της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας μίλησαν οι κ.κ. Λάκης Χαλκιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Λέκκας, Φωτεινή Δάρρα και Κώστας Σκόνδρας, δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Παχατουρίδη για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει αυτήν τη συναυλία, που αποτελεί τη μεγαλύτερη σε πανελλαδικό επίπεδο με τη δική τους συμμετοχή.   
Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Νταλάρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Κανά, Φωτεινή Δάρα, Νάντια Καραγιάννη, Δημήτρης Κοντογιάννης, Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Σκόνδρας, Θεοδοσία Στίγκα, Μπάμπης Τσέρτος, Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας, Σοφία Παπάζογλου κ.α. Ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχρηστούδης. Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας. Είσοδος Ελεύθερη.