ΝΕΑ

14/05/2015
Ο Δήμος Περιστερίου γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
 
Ο Δήμος Περιστερίου γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας
 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή παιδιών και γονιών στις εκδηλώσεις και δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου στις 10 Μαΐου 2015 στο Άλσος. 
Τις πρωτοποριακές δράσεις κατέγραψε και μετέδωσε σε πανελλαδικό επίπεδο στο δελτίο ειδήσεων η κρατική τηλεόραση "ΝΕΡΙΤ", σε εκτενές αφιέρωμα για τη γιορτή της μητέρας στο Δήμο Περιστερίου, φιλοξενώντας δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.  
Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών δράσεων είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν κοσμήματα από μακαρόνια για τις μητέρες και άλλες δραστηριότητες.  
Η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα πρόσφερε μελωδίες σ’ όλες τις γωνιές του Άλσους, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους χιλιάδες επισκέπτες, ενώ η ζωντανή μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ έκανε την ατμόσφαιρα πιο χαρούμενη.
Ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να μοιράσει δωρεάν λουλούδια στα παιδιά για να τα χαρίσουν στις μητέρες τους, δίνοντας σ’ όλους λίγες ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν όλες τις οικογένειες.