ΝΕΑ

15/12/2014
Το Περιστέρι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!!!
 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Το Περιστέρι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!!! 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με χιλιάδες Περιστεριώτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου - σταθμό Μετρό "Περιστέρι", άναψαν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης. Το Περιστέρι απέκτησε και φέτος ένα από τα ομορφότερα και πιο γιορτινά στολίδια του. 
 
Ο κ. Παχατουρίδης στον χαιρετισμό του έστειλε μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους τους πολίτες, τονίζοντας ότι το Περιστέρι είναι μια πόλη φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη σε πείσμα των καιρών… 
Ήταν μια φαντασμαγορική γιορτή με Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη Μαρία Αναματερού, κάλαντα από τους εθνικοτοπικούς συλλόγους, μελωδίες από τη δημοτική φιλαρμονική ορχήστρα & χορωδία, καθώς και χάπενινγκ με ζογκλέρ, μάγους, ξυλοπόδαρους κ.ά. 
 
Η κεντρική πλατεία του Περιστερίου έχει μετατραπεί σε «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία», με τη δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας, καθώς και η  αγορά της πόλης στην πιο φωτεινή και την πιο γιορτινή της Αττικής. 
Οι μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους, διασκεδάζουν δωρεάν με το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο CAROUSEL και κάνουν μαγικές βόλτες με τα δυο εορταστικά τρενάκια.
 
Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου και έχουν προγραμματιστεί σ' όλη την πόλη ξεχωριστές εκδηλώσεις στο Κινηματοθέατρο "ΕΦΗ" στην Κηπούπολη, στο Θέατρο "ΠΟΛΙΤΩΝ" στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο, στο Λόφο Αξιωματικών και στον Άγιο Ιερόθεο. Είσοδος Ελεύθερη!!!
Το "παρών" στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης του Περιστερίου και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας, καθώς Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.