ΝΕΑ

23/12/2014
Βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου
ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΤΕ 

Βράβευση των μικρών ζωγράφων από το Δήμο Περιστερίου 

 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε στις 22 Δεκεμβρίου 2014, τους 51 μικρούς ζωγράφους, τα έργα των οποίων ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη». 
Ο κ. Παχατουρίδης επέδωσε τους επαίνους στους μικρούς ζωγράφους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι «Το καλύτερο Περιστέρι είναι τα παιδιά» και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης. 
Η  πλατεία Εθν. Αντιστάσεως, έναντι του ΟΤΕ, είναι πλέον η ομορφότερη πλατεία της πόλης με τις 51 ζωγραφιές - δημιουργίες των μαθητών να την κοσμούν για τις γιορτινές ημέρες.  
Η συμμετοχή των παιδιών έφτασε τον αριθμό ρεκόρ 4906 στο σύνολό της. Συμμετείχαν οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης. 
Τα έργα που ξεχώρισαν τοποθετήθηκαν σε ειδικά πλαίσια στην πλατεία και μετά το τέλος των εορτών θα παραδοθούν στα παιδιά στα οποία ανήκουν σαν έπαθλο κι ενθύμιο για την προσπάθειά τους.
Σε μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.