ΝΕΑ

02/02/2015
Η "Βανέσα Μέι" του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Δήμου Περιστερίου
 
Η "Βανέσα Μέι" του ακορντεόν, Ζωή Τηγανούρια μάγεψε το Περιστεριώτικο κοινό, που κατέκλυσε στις 31 Ιανουαρίου 2015 το Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου. 
Η διεθνούς φήμης σολίστ του ακορντεόν και συνθέτης παρουσίασε την ξεχωριστή μουσική παράσταση "Αρώματα του κόσμου", που την συνόδευσαν οι τραγουδίστριες Πολυτίμη Γιώτα και Πελαγία Μυλωνά, οι χορευτές από τη σχολή χορού "Χοροακτίς" και οι μουσικοί Ηλίας Αργυρόπουλος – Πιάνο, Κώστας Κωνσταντίνου – Κιθάρες, Γιώργος Ρούλος – Κόντραμπάσο, Στέλιος Γενεράλης – Τύμπανα/Κρουστά.
 
 
Ιδιαίτερη ξεχωριστή ήταν η φιλική συμμετοχή του διαχρονικού Πασχάλη, τραγουδώντας μαζί με το θερμό κοινό μεγάλες του αξέχαστες επιτυχίες.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου τόνισε: "Οι πολιτιστικές εκφάνσεις αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή σ' αυτήν την περίοδο της κρίσης, προσφέροντας διεξόδους και ευνοϊκές προοπτικές στους συμπολίτες μας, στα προβλήματα και στις αγωνίες τους, σφυρηλατώντας ισχυρούς κοινωνικούς δεσμούς αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, διαμορφώνοντας μια υγιή κοινωνική συνείδηση". 
Στο τέλος της συναυλίας, η Ζωή Τηγανούρια εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Δήμο Περιστερίου, τον Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη και την κα. Τσιώτα για τη δυνατότητα, που της έδωσαν να παρουσιάσει τη μουσική της παράσταση. 
Πριν έρθει στο Περιστέρι, η διεθνούς φήμης σολίστ του ακορντεόν και συνθέτης, είχε εμφανιστεί στο Αρχαίο Θέατρο "Stadio di Domiziano" στη Ρώμη, στα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca στο Βατικανό, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο 'Ιδρυμα Ευγενίδου για τα "91 Χρόνια Μαρία Κάλλας".