ΝΕΑ

09/02/2015
Ο Δήμος Περιστερίου σε ρυθμούς "Καρναβαλοτρέλας"
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ο Δήμος Περιστερίου σε ρυθμούς "Καρναβαλοτρέλας"

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τη φετινή Αποκριά σε πείσμα των καιρών..., θέλοντας να στείλει με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 από τις 12:00 έως 22:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως, Μετρό Στάση "Ανθούπολη"), μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, σε ρυθμούς "Καρναβαλοτρέλας".
Φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια για παιδιά, face painting, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, διαγωνισμούς χορού, θεατρικά παιχνίδια, Zumba για παιδιά, μουσική από τους παραγωγούς του Ρυθμού 94,9 και karaoke για παιδιά σε μεγάλη οθόνη. 
 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΧΑΝΑ ΖΟΟ"
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ώρα 17:30 οι ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου. Η Τερέζα ο Άρης και η Νίκη θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. 
Ελάτε να χορέψετε και να τραγουδήσετε την Καμήλα τον Σκαντζόχοιρο, την Κατσίκα τον Φαταούλα, τον Αστακό και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που αγαπήσατε μέσα από τα projects ΜΑΖΟΟ an the ZOO και XANA ZOO!!! 
 
 
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Για τα παιδιά θα πραγματοποιηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου δωρεάν παραστάσεις μαριονέτας και θεάτρου σκιών: 
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 
12.00 Παράσταση Μαριονέτας "Πινόκιο" από τον θίασο Γκότση 
13.00 Παράσταση Μαριονέτας "Αλαντίν" από τον θίασο Γκότση 
14.00 Θεατρική Παράσταση για παιδιά "Τα 3 γουρουνάκια"
16.00 Παράσταση "Ο καραγκιόζης στο Καρναβάλι" από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου 
17.00 Παράσταση "Ο καραγκιόζης στο Καρναβάλι" από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: 
11.00 Shοw για παιδιά από το μεγαλύτερο Illusionist της Ελλάδας "Οσκαρ" 
12.00 Θεατρική παράσταση για παιδιά "Ένας παράξενος Μουσικός"
14.00 Θεατρική παράσταση για παιδιά "3 γουρουνάκια"
16.00 Παράσταση "Ο καραγκιόζης στο Καρναβάλι" από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου 
17.15 Παράσταση "Ο καραγκιόζης στο Καρναβάλι" από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου 
18.00 Θεατρική Παράσταση για παιδιά "Ο Μικρός Οδυσσέας"
19.30 θεατρική Παράσταση για παιδιά "Ο χαμένος Λουκουμάς"
 
ΚΟΥΛΟΥΜΑ
Την Καθαρά Δευτέρα, στις 23 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00, ο Δήμος Περιστερίου θα γιορτάσει τα καθιερωμένα κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου).
Οι δημότες θα απολαύσουν σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, που θα προσφέρονται δωρεάν και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακούς χορούς και ένα λαϊκό γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη, που επιφυλάσσει κέφι και πολύ χορό! Η είσοδος είναι ελεύθερη.