ΝΕΑ

20/10/2014
Συνάντηση του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπ. Τζόκα.
 
Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2014, η συνάντηση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα, στο Δημαρχείο Περιστερίου.
Ο κ. Παχατουρίδης καλωσορίζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη, αναφέρθηκε στην άλλη αυτοδιοικητική αντίληψη, που έχει προσεγγίσει τα μεγάλα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας, μέσα από τις διαδοχικές επισκέψεις στους Δήμους. 
Υπογράμμισε ότι ο κ. Τζόκας είναι βαθιά γνώστης των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη θητεία του ως Δήμαρχος μιας πόλης, της Καισαριανής, που την ενώνουν κοινά χαρακτηριστικά με το Δήμο Περιστερίου. 
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου για τη θερμή συνάντηση, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση της Δυτικής Αθήνας, μία περιοχή που έχει πλέον στην ψυχή του.  
Πρωταρχικά αναφέρθηκαν στο μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης, που ταλανίζει την κοινωνία μας, τη μνημονιακή ασφυξία, ενώ ο κ. Τζόκας έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Παχατουρίδη για τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις που υλοποιούνται στο Δήμο Περιστερίου.
Όσον αφορά τα μεγάλα έργα, προτάθηκαν αντιπλημμυρικά δίκτυα,  βιοκλιματικής ανάπλασης περιοχών, οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεις κ.α. 
Το "παρών" στη συνάντηση, έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και Παναγιώτης Λύκος, καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Κων/νος Βλάχος.