ΝΕΑ

29/09/2014
Βράβευση μαθητών του Περιστερίου για τις επιδόσεις στον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

 
Σε μια ξεχωριστή τελετή βραβεύτηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Περιστερίου για τις σημαντικές τους επιδόσεις στον 8ο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας «Μαθηματικά και παιχνίδι».
Μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, «φορώντας» το πιο μεγάλο χαμόγελό τους στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, ανέβηκαν στη σκηνή του ΚΥΒΕ για να παραλάβουν τον έπαινό τους. 
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος  συνεχάρη γι’ αυτή τη διάκριση τους μικρούς μας μαθητές και τους ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους, που μας έκανε όλους υπερήφανους και τα προέτρεψε να συνεχίσουν τις διακρίσεις στους αγώνες του πνεύματος και της γνώσης.
Εκτός του κ. Θεοδωράκου τους επαίνους απένειμαν οι Αντιδήμαρχοι Μ. Τσιώτα - Μάρκου και Κ. Ποθητός, οι Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι Αν. Καλλιάφας, Γ. Βαθιώτης, Κ. Τσερούλα, Γρ. Μιχαλόπουλος κ.α.
Την επιτροπή του 7ου διαγωνισμού αποτελούσαν δάσκαλοι, μαθηματικοί και σχολικοί σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με Πρόεδρο τον Δρ. Μαθηματικών – Πληροφορικής Ανδρέα Τριανταφύλλου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Δημάκος.
Βραβεύτηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας με την ακόλουθη σειρά:  2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο, 11ο, 13ο, 16ο, 19ο, 20ο, 22ο, 24ο, 25ο, 26ο, 28ο, 32ο, 33ο, 38ο, 39ο, 41ο, 45ο, 47ο, Ιδ. Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου.