ΝΕΑ

22/05/2019
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μαΐου στο Άλσος Περιστερίου και Θέατρο «Πολιτών»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται συναυλίες, παραστάσεις, μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον Μάιο 2019, στο Άλσος Περιστερίου και στο Θέατρο «Πολιτών». Είσοδος Ελεύθερη Παντού! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ

20.00  ΣΥΝΑΥΛΙΑ “Ένα ταξίδι στους δρόμους της Μικράς Ασίας…” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΚΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΣΕΚΕΡ ΠΑΡΕ”. Μια μουσική περιπλάνηση, στο χώρο και στον χρόνο, μέσα από γνωστά Μικρασιάτικα τραγούδια, την αρχαία παράδοση του Μανέ και οργανικών σκοπών, που αποτελούν συνδετικό κρίκο της Βυζαντινής, της Δημοτικής και της Λόγιας μουσικής μας παράδοσης.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ

19.30 Παιδική θεατρική παράσταση “Λουκουμή, μη”. Μία παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Άννας Δασκαλοπούλου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Ο λιχούδης γάτος Λουκουμής ο Ροδοπατουσάκης παρέα με τη μικρή Τζένη και τα ξαδερφάκια της, το γάιδαρο Γκαργκαρή Γκριζονούρη και τη μαϊμού Μου, ανακαλύπτουν την αξία της φιλίας με αφορμή μία εκδρομή στο δάσος που καταλήγει σε μία συναρπαστική περιπέτεια (ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΙΑ & ΔΑΦΝΗ)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ

19:00 «Τα παιδιά από όλον τον κόσμο χορεύουν και τραγουδούν για την ειρήνη».

Το Κέντρο Ενίσχυσης και Προβολής της Ουκρανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς «ΤΡΕΜΠΙΤΑ» υπό την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ουκρανίας και του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει φεστιβάλ αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

 

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ

19.30  Παιδική θεατρική παράσταση “Λουκουμή, μη”. Μία παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Άννας Δασκαλοπούλου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Ο λιχούδης γάτος Λουκουμής ο Ροδοπατουσάκης παρέα με τη μικρή Τζένη και τα ξαδερφάκια της, το γάιδαρο Γκαργκαρή Γκριζονούρη και τη μαϊμού Μου, ανακαλύπτουν την αξία της φιλίας με αφορμή μία εκδρομή στο δάσος που καταλήγει σε μία συναρπαστική περιπέτεια (ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΙΑ & ΔΑΦΝΗ)

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ

20.00  ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΘΝΟ (ΘΕΡΜΙΑ)

Μουσικοχορευτική παράσταση με το χορευτικό του εξωραϊστικού Συλλόγου “ΜΕΡΙΧΑ - ΚΥΘΝΟΥ”

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ

20.00  Ετήσια καλοκαιρινή γιορτή εκπαιδευτηρίου ξένων γλωσσών “Τσοπάνογλου”

 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

22 - 24 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 20.00  Θεατρικές παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιά

 

25 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 20.00  Εκδήλωση από το Ωδείο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ”