ΝΕΑ

14/04/2014
Ο Ιατρός Γιώργος Μπεκιάρης, π. Διευθυντής του ΙΚΑ Περιστερίου με τον Α. Παχατουρίδη

Μια ακόμη σημαντική υποψηφιότητα με την Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. Ο κ. Γιώργος Μπεκιάρης είναι ένας καταξιωμένος καρδιολόγος, με σημαντικό έργο στην υγεία της πόλης μας.

Διατέλεσε με επιτυχία Διευθυντής της Μονάδας Υγείας (ΙΚΑ - ΕΟΠΠΥ) Περιστερίου και Επιστημονικός Διευθυντής του Ιατρικού Περιστερίου και σήμερα είναι Διευθυντής Β' Καρδιολογικής Κλινικής Ομίλου Υγεία - Μητέρα.

Ο κ. Μπεκιάρης σε δηλώσεις του, τόνισε:
"Απεφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καταξιωμένου Δημάρχου μας, με σκοπό να ενισχύσουμε τις κοινωνικές παροχές του Δήμου προς τους έχοντες ανάγκη και να καθιερώσουμε ειδικές δράσεις με τις οποίες θα βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων των ανέργων, των ανασφάλιστων, των ανήμπορων, των ηλικιωμένων και γενικώς των ομάδων που έχουν ανάγκη ειδικής προστασίας".

Εκτός από τις κοινωνικές παροχές, ο κ. Μπεκιάρης θέλει να συμβάλει στη νέα Δημαρχιακή θητεία του κ. Παχατουρίδη, όπως στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στην ενδυνάμωση της αγοράς. Πάντα με σεβασμό στην οικογένεια και τους θεσμούς, για μια πόλη περισσότερο ανθρώπινη και τους ανθρώπους χαρούμενους.