ΝΕΑ

22/03/2019
Ιατρική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του Μαστού»

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μάρτη), ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει δράσεις Υγείας όλο τον Μάρτιο. Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, σας προσκαλεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, ώρα 6.30 μ.μ., στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι), στην επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού».

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου. Ομιλητές θα είναι:

  • Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Χειρουργός Μαστού
  • Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  (ΝΙ.Φ.Η.Μ.)
  • Δέσποινα Ξυνού, Συντονίστρια της 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου,  Γενική Ιατρός

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι εξέχουσας σημασίας ιδιαιτέρως για όλες τις γυναίκες και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Σε επίπεδο πρόληψης Υγείας, μερίμνησε ήδη το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», δίνοντας την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και με χαμηλό εισόδημα γυναίκες, να υποβληθούν στην εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .

 

 

-  ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: peristeri.gr - facebook.com/DimosPeristeriou -  twitter.com/Dim_Peristeriou