ΝΕΑ

25/01/2019
Εκδήλωση με θέμα «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους»

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σας προσκαλεί την Παρασκευή  1 Φεβρουαρίου 2019  και ώρα 6μ.μ. στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου  (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι) στην επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Γνωρίστε την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (ΙΨΔ) σε παιδιά και εφήβους».

Η ημερίδα πραγματοποιείται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, τη Β΄ Ψυχιατρική Κλινική του Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Ομιλήτριες είναι:

Λιαμάκη Γκόλφω, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια

Γιαννοπούλου Ιωάννα, Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής στο ΕΚΠΑ

Συντονισμός της συζήτησης :

Τριανταφύλλου Γεωργία, Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, Επιμελήτρια  Β΄, Κ.Ψ.Υ. Περιστερίου

Αγγελή Κατερίνα, Ιατρός Κλινικής Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια

Θα αναλυθούν θέματα για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, σχετικά με ψυχολογικές και φαρμακευτικές παρεμβάσεις, σε παιδιά και εφήβους.

Και παράλληλα θα υπάρξει προβολή της ταινίας «Unstuck», για τα παιδιά με ΙΨΔ.

Η εκδήλωση αυτή αφορά όλους και ιδιαίτερα τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους εκπαιδευτικούς. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr .

 

 

-  ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: peristeri.gr - facebook.com/DimosPeristeriou -  twitter.com/Dim_Peristeriou